[:sv]

Förra veckans blogg har lästs av 195 personer och jag upprepar gärna att vi gärna ser att du tipsar folk i din bekantskapskrets om bloggen då vi på detta sätt kan nå ett önskvärt stort engagemang för Glasets Hus

Det är lördag kväll och jag ser ett sammandrag av första dagen från Olympiska Spelen. Det inspirerar mig till att försöka beskriva, för alla er som inte är idrottsintresserade, vad det innebär att vara på gränsen till nörd. Jag kom hem från Glasets Hus vid midnatt och stupade i säng och för att var helt säker på att inte missa starten på LOPPET ställde jag in för väckning vilket var helt onödigt för jag vaknade klarvaken kl.02 och började få tankar om att hon började känna av en förkylning eller att hon skulle vurpa i någon hisnande nedförsbacke. Efter ett oroligt slumrande klev jag upp vid sextiden och skingrade tankarna med att börja förbereda kommande årsmöte. Så stod hon där och mina känslor är en salig blandning av förväntan och ett försök att mentalt förbereda mig på en femteplats med fyra norskor före sig. Redan efter några minuter började det smyga sig på en god känsla när hon hela tiden låg där framme. Så började sista varvet och så bestämde hon sig, bära eller brista, det blev en meter, två meter och plötsligt var det 10 sekunder och min puls var på rött. Nej, nu var det bara 9 sekunder, men ingen kom i närheten och jag tog fram näsduken. Samma näsduk som jag fick användningen av på kvällen när jag fick åka taxi tillsammans med Anja och en strålande segrarinna. Tack Charlotte Kalla!

 

Tillbaka till Glasets Hus, där vi fredags hade tagit ett nytt grepp ”Schlagerkväll”, absolut fullsatt och från första till sista minuten en oslagbar stämning av glädje och umgänge med kompisgänget. Kvällen blev en formidabel succé vilket till stor del ska tillskrivas ett improviserat besök av The Hace. När dom gav allt i ”Michelangelo” och en majoritet av personerna på besöken sjöng och dansade  var det lätt att förstå att vi är numera duktiga att arrangera evenemang som motsvarar höga förväntningar. För varje vecka ökar vi nu focus på The Show den 17:e mars. Släng er i väggen Rondo! Missa inte detta.

Avslutningsvis funderar jag på varför jag tycker mer om damskidåkning än motsvarande för herrar?

Från domstolen inget nytt.

Vi hörs om en vecka.

Kjell[:]