FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Blog

Blogg 272

Så över till en uppföljning av förra veckans framgångsrika jeansinköp. Säg den lycka som varar för evigt. I veckan har vi haft ett sällsynt äktenskapsgräl. Jag hävdar bestämt att hustrun med lite god vilja kan ”sy om” de söndriga jeansen till hypermoderna jeansshorts vilket hon vägrar göra och hon har till och med kallat mig för snåljåp..

READ MORE

Blogg 271

Tyvärr så innebar veckan ett stort bakslag för vårt Klimatprojekt. Jag var alldeles övertygad om att Kulturrådet skulle bevilja vår ansökan, men det blev ett negativ besked. Senare i veckan fick jag dock plåster på såren, inte jämförelsevis i den storleken men en ny personlig gåva gav en massa energi. En ansenlig summa pengar kom in från en av de personer som under årtionden varit en av nyckelpersonerna att bevara glasbrukets historia..

READ MORE

Blogg 270

Veckan har inte inneburit några förändringar i finansieringen av ugnar och solceller. Men med min optimistiska läggning utgår jag från det är en tillfällig svacka orsakad av försenat elstöd och en ”januarieffekt”. Status finansiering projektet 15/1 2023..

READ MORE

Blogg 269

Veckan gav ytterligare några tusenlappar. Många bäckar små blir till slut en återinvigd hytta. Som vanligt när jag är ute på tiggarstråk till Glasets Hus slås jag av att de fantastiska givarna har passerat de femtio och majoriteten är 70 +..

READ MORE

Blogg 268

Som ni förstår ägnar jag min mesta tid åt att leva upp till löftet att starta upp hyttan under våren. I veckan fick jag ett rejält energitillskott då fyra härliga ”ungdomar” nappade på ovanstående tabell och skänkte 728 kronor..

READ MORE
Back To TopBack To Top