Det är nu 160 veckor sedan jag skrev min första blogg. Avsikten var och är att skapa engagemang för projekt Glasets Hus. Mycket har hänt under dessa tre år men att vi lyckades bygga en PARK utan kommunala medel upplever jag som höjdpunkten. Just nu har vi i särklass den största utmaningen hittills. Pandemin innebär att vi för första gången börjar bli oroliga för projektets framtid. Min absoluta övertygelse är att vi kommer klara detta med hjälp av de stödåtgärder som vi får ta del av. Om du vill hjälpa till så är mitt bästa tips att ge bort ett presentkort på 450 kr i julklapp till någon kär så hen får uppleva att blåsa sitt eget glas.

Nu ska jag avslöja en hemlighet, i genomsnitt under dessa 160 veckorna har 892 personer läst min blogg och toppen nåddes med blogg 14 som 1842 personer tagit del av vilket naturligtvis är över förväntan. Men, det kostar på. Det blir allt vanligare att jag känner olust och press att varje vecka producera något läsbart. Därför, ber jag dig skicka förslag på vad du vill att jag skriver om. Skicka ditt förslag till kjell-svensson@outlook.com. Det ”bästa ” förslaget belönas med att vi tillsammans äter lunch på GH och att du dessutom bjuds på att blåsa ditt eget glas.

Efter förra veckans spektakel med flytt av stugan har veckan präglats av hårt kroppsarbete med att återställa jord och stenmaterial, det märks att man inte är 74 år längre. Och så har jag praktiserat som rörmockarlärling. Jag fick godkänt av mästaren Ralph när vi hade allt på plats igen och firade med en ”armbågsfive”. I sommar ska vi träffas ny vaccinerade över en fin whiskey och fira bra samarbete under 20 år.

I helgen har jag sett ett reportage om och med Frida Karlsson. Det är lika bra att erkänna, jag är lite kär i henne, men snälla tala inte om detta för min hustru. Förresten det gör inget för jag tror hustrun delar mina känslor. Titta på detta i SVT Play, Vinterstjärnan är rubriken.

Julen står för dörren och den här perioden brukar vara årets höjdpunkt, massor av gäster som äter julbord dag och kvällstid på GH. I år har vi ställt in alla kvällsevenemang men vi erbjuder vårt lilla julbord. Torsdag till och med söndag kan ni boka och vi kan garantera att vi har utrymmen och lokaler som överträffar Corona regler.

Trump är fortfarande inte fängslad men han gör allt för att kvalificera sig.

Vi hörs om en vecka

kjell