[:sv]

Om ni lovar att inte berätta det för någon så smög jag in köksvägen till Glasets Hus fredag kväll cirka halv tio för att rent vetenskapligt bilda mig en uppfattning om hur det ser ut när 115 ”flickor” samlas för att umgås, dricka och äta gott. Det är bara att erkänna att det var svårt att lämna min utkiksplats och den underbara stämning som våra duktiga medarbetare skapat åt dessa fantastiska gäster. Jag träffade några tidigt anlända damer från Grimsås vid sextiden och de var besvikna över att inte få se mig med sällskap dansa ballongdansen. Jag förklarade då att det kommer inte heller inträffa nästa år därför jag fick under veckan denna kommentar ”i er ålder behövs det väl inte någon ballong överhuvudtaget”.

Det är med glädje jag kan meddela att vi funnit en lösning på förra veckans ”mansuppror we too”. Fredagen den 15:e mars bjuder vi in till en kväll att minnas under rubriken ”Grabbar och Gubbar”. Boka redan nu in dagen med kompisgänget, vi lovar att ingen gäst kommer gå hem besviken.

Efter 5 minst sagt intensiva dagar kan jag idag glädja er med fantastiska nyheter. Vår projektgrupp FUTURA som försöker få till en fantastisk upplevelsepark på området söder skateparken har fått några trevliga besked från Boverket och Allmänna Arvsfonden. Tillsammans har de beviljat 3,2 mkr så nu fattas ”bara” 2,4 mkr. Vid tre extrainsatta möten under helgen har vi beslutat att nu kör vi. Parken ska invigas på Glaset Dag lördagen den 15:e juni kl.11.00. Vi jobbar nu intensivt med att uppvakta tänkbara finansiärer till det som fattas. Kanske du läsare har idéer hur vi hittar dessa pengar, kanske du tycker att du vill hjälpa till att ta detta sista steg till att förvandla Limmared från avkrok till en prioriterad boendeort och besöksmål, i så fall sätt in en slant på vårt bankgiro 783-8246, skriv Parken och ditt namn.

I den stora världen följer jag med spänning hur hela världens polis, USA, ska hantera sin relation med Saudi Arabien. Ska affärsintressen gå före all anständighet.

Från domstolen inget nytt

Kjell[:]