[:sv]

Ibland får man riklig belöning som ansvarig för Glasets Hus. Under veckan har vi haft besök av cirka 100 skolbarn och nästa vecka kommer ytterligare cirka 70 barn. De har varit i parken och prövat olika aktiviteter och sen har vi bjudit på fika och glasshow. Bakgrunden är att detta var belöningen till de klasser som hade föreslagit det vinnande namnet på parken, GLASPARKEN. Det var en härlig känsla att få möta alla dessa ungdomar som uppträdde suveränt och visade tacksamhet. Mycket kretsar kring parken för närvarande. I fredags beställde vi 115 meter häck och ett antal spännande träd och buskar bland annat en Salixintrega Haukoro Nishiki !! Lördagen den 9:e november är den stora planteringsdagen. Vill du vara med, det blir trevligt, så hör av dig till Jose eller Bodil.

Igår var det vernissage på Bevan Takas utställning och jag rekommenderar er att före den 20:e oktober göra ett besök. Så mycket skön glaskonst så smakfullt presenterat.

Jag har vid upprepade tillfällen uttryckt min tacksamhet för att vara extremt intresserad av fotboll. Jag har inte ändrat uppfattning men när jag skriver dessa rader känner jag verkligen av medaljens baksida. För några timmar sedan var jag på plats när LIF åter förlorade och därmed är nedflyttning till division fem ett faktum. Jag har lätt att förstå känslan hos spelare och ledare och de enda jag bidra med är att det kommer nya glädjestunder i samma omklädningsrum. Jag har varit med förr och det är nu man ”skiljer agnarna från vetet”. De som ger upp och de som visar lite ryggrad och solidaritet i strävan att åter få till ett representationslag som kan stimulera de långt mer än hundra ungdomar som finns i verksamheten.

För att komma på andra tankar än fotboll går jag nu över till att finna de återstående frågorna till hösten första quiz då vi får njuta av Rickard Skoglunds skönsång. (det finns ett trettiotal biljetter kvar i vinterträdgården). 

God natt

Kjell[:]