Det känns som jag blivit invald i Svenska Akademin, inte för mina bloggar utan för att jag blev den ardertonde som fick känna lyckan att ha Stella i min famn. Jag sjöng min favoritlåt för henne, Ledins ”vad gör du nu för tiden”, och för ett ögonblick fick jag för mig att hon rynkade på näsan.

På Glasets Hus återgår verksamheten mer och mer till ”innan pandemin”. Vi noterar dock en stor skillnad. Parken besöks dagligen av långväga gäster som planerat in en heldag för hela familjen där höjdpunkten ibland är att barnen får prova glasblåsning. I helgen introducerade vi också möjligheten till en härlig fikastund på klassiskt vis.

Nattetid har vi andra besökare som vi gärna vill ge den uppenbara hjälp de behöver. I två veckor har vi haft våra stugor på plats. Ett försök att tända eld på böcker i Bibblan och en sönderslagen tavla med glassplitter i gräset som följd är vad dessa gäster roar sig med.

Förra veckan lovade jag presentera en filmpremiär. Här kommer den (klicka här). Visst kommer den nomineras till många priser.

Den kommande veckan kommer för min del gå helt i golfens tecken. Min klubb Kinds GK arrangerar den traditionella golfveckan och jag ska spela 5 dagar i sträck. Jag kan lova er att jag inte skuttar ur sängen nästa söndagsmorgon och troligtvis kommer det inte stå några fina priser på nattduksbordet. Men, jag vet säkert att jag njutit varje dag att få umgås, tävla på en anläggning som matchar de allra bästa. Jag har varit styrelseledamot i 29 år och avgick inför säsongen 2020. Förra året och innevarande kommer med stor sannolikhet vara de mest framgångsrika i klubbens historia! Det gör mig utomordentligt glad och på lördagen är Glasets Hus huvudsponsor. Fredagstävlingen är en partävling där jag ska spela med vår dotter vi kommer garanterat missa några enkla puttar men njuta av stunden.

Vänligen

Kjell