FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Blog

Blogg 300 🔥

”Jag heter Kjell Svensson och blev till under andra världskriget så jag har hunnit få en del erfarenheter som jag vill dela med mig, men framför allt kommer det kretsa kring mitt engagemang i Glasets Hus. Jag följer också vad som händer runtomkring och ute i den stora världen och delar gärna mina tankar kring detta. Det blir också oundvikligt att läsaren får ta del av allehanda kommentarer från idrottens värld då jag sedan barnsben levt i och med idrott..”

READ MORE

Blogg 299

Det näst intill ofattbara har inträffat. I onsdags stod det plötsligt en chaufför hos oss som på knagglig engelska förklarade att han måste ha en truck som kan lyfta av ett stort paket från hans lastbil. I paketet fanns en ugn, jag grät en skvätt och så konstaterade jag att det omöjliga har åter inträffat, vi har en ny hytta som kostat 2 000 000 kr och vi kan konstatera att två nya ugnar drivs av solen. Så mina kära läsare, ingenting är omöjligt om vi hjälps åt. Vi byggde Glaset Hus, vi byggde Glasparken och vi byggde en ny hytta. Vad ska vi göra nu. Jag har en del idéer..

READ MORE

Blogg 298

Ja då har vi söndagen i vecka 30 vilket innebär att det är dags att summera ANTIKVECKAN. Förra söndagen var min dominerande känsla nervositet och kombinerat med att influensan inte var i närheten att tillåta någon personlig närvaro kändes det inte alls bra..

READ MORE

Blogg 297

Veckan har helt dominerats av Gothia Cup. Jag har följt detta fantastiska evenemang både på plats och via TV plus ständig rapportering på sociala medier. Hur man lyckas organisera detta är svårt att förstå..

READ MORE
Back To TopBack To Top