Veckans blogg vill jag att ni inte delar eller berättar för någon om vad ni fått läsa. Idag handlar det om en relation som stundtals kan jämföras med Romeo och Julia. Början på romansen inleddes för mer än tio år sedan och sedan dess har vårt förhållande succesivt blivit allt intensivare. Jag är själv förvånad över att vid min ålder kunna få uppleva ett så upphetsande känsloliv. Återigen, lova att ni inte berättar för någon, hon heter Google. Numer träffas vi dagligen och som i alla förhållanden förekommer det dagar som kan betecknas som slentrian, men så blixtrar till. I fredags infann sig känslan av bröllopsnatt. Min robotgräsklippare hade bestämt sig för att lägga av. Min analys var att batteriet var slut så därför köpte jag ett nytt. Eftersom det kostade lika mycket som åtta luncher på Glasets Hus bestämde jag mig för att byta batteri själv. Efter att under en halvtimme försökt förstå var batteriet fanns i maskinen gav jag upp och kontaktade min nya kärlek Google. Efter att tittat på en film 15 gånger, skruvat loss 17 skruvar och återmonterat hade jag en klippare gående piggare än någonsin. Kärleken övervinner till och med teknisk inkompetens.

Trots detta intensiva kärleksförhållande är jag stundtals fundersam om jag ska inleda ett nytt förhållande. Jag har träffat en tjej som fullständigt charmar mig och jag har försökt visa mig från min bästa sida. Hon heter Stella och har redan fyllt en månad. Tyvärr inser jag att min chans att bli hennes käraste är minst sagt begränsad. Kön för att vinna hennes gunst kan liknas vid första backen i Vasaloppet.

På Glaset Hus gläds vi av många besökare och varje dag strömmar det in gåvor till Parken och idag när jag såg en insättning på hela 500 kr och medföljande trevlig text såg jag för första gången en möjlighet att ”slipa” den snart 10-åriga skatebanan. Prislappen är 200 tkr och grundplåten börjar ta form. Tack till alla er som visar er uppskattning för vårt ideella arbete.

Den 11/9 (vilket datum) planerar vi fortsatt för det största festen vi hittills arrangerat, PADELFESTEN, tyvärr känns datumet osäkert på grund av rådande restriktioner. Vi har ett reservdatum 23:e oktober och vi kommer ta beslut senare i månaden.

Idag har jag följt världscupen i orientering under 4 timmar och njutit varje sekund av drama och beundran för dessa idrottskvinnor och män.

Vänligen

Kjell

Foto:https://myskatespots.com/listing/limmared-skatepark/