Tänkte sammanfatta den gångna veckan som verkligen innehåller toppar och dalar. Nyheterna har ju helt dominerats av rapporteringen från Afghanistan. Jag blir så bedrövad. Vilket lidande. Vilken rädsla. Vilken religiös fanatism. FN visar sig åter totalt utan makt. Tillsammans med att hösten plötsligt infann sig har jag försökt finna ljuspunkter.

Så jag tog till ett gammalt knep. Åkte upp till Glasvallen för att titta på ungdomsträningen och åkte som vanligt hem fylld av positiva tankar. Jag blir så glad när jag ser hur duktiga ledare har skapat en allt större grupp tjejer. I decennier har deras plats varit i korvkiosken och nu dominerar dom den upplevelse jag fick. Med en dåres envishet påpekar jag att våra politiker nationellt och lokalt skulle visa större uppskattning av de fantastiska samhällsinsatser ledare gör. Enbart en ung människa som hamnar i en laggemenskap i stället för ett ”gäng” sparar ofantligt mycket pengar av våra gemensamma resurser.

På jobbet har veckan helt dominerats av att jag förbereder mig för en direktsändning från Glasets Hus på onsdag. Arrangör är Turistrådet i Väst och cirka 200 digitala gäster kommer lyssna. Temat är hur man skapar verksamhet året runt på besöksdestinationer. För er som inte medverkat i direktsändning kan jag berätta att det känns ungefär lika pirrigt som att slå en avgörande putt på artonde hålet.

Vi har också hunnit bestämma oss för hur vi ska visa vår uppskattning till de som skänkte pengar till Parkbygget i våras. Storstilat tårtkalas är på gång.

Kommande vecka kommer de första kvartsfinalerna i Padelcupen spelas och snart är vi framme vid finaldagen som är den 11:e september.

Nu börjar vi dra igång eventen om än i begränsad skala. Här kommer en godbit.

Varje vecka får vi massor av frågor kring när första Quizen blir. Vi vill ha fullt och festligt som vanligt så därför avvaktar vi. Kanske 29:e oktober.

Slutligen en rapport från den stora idrottsvärlden. Liverpool och Chelsea spelade oavgjort och jag blev klubbmästare i H75 på Falkenbergs Golfklubb (samtliga medspelare hade otur)

Vänligen

Kjell