[:sv]
På nytt har jag blivit påmind om hur fantastisk svensk sjukvård är när den fungerar som bäst. Jag har genom åren betalt många kronor i skatt och jag är glad över att jag aldrig gnällt över ett för högt skatteuttag. Det finns ett uttryck hos många i min generation som alltid har irriterat mig ” jag har bara folkskola och har klarat mig bra i livet” självklart är detta korrekt men när de underförstått ifrågasätter de som studerar upp i 25-27 års åldern blir jag uppriktigt ledsen. Det räcker inte med att kunna namnet på Hallands åar för att genomföra komplicerade operationer. Så låt oss hjälpas åt att stimulera de ungdomar som har fallenhet till högre studier.

Så har det hänt igen. Återigen har Glasets Hus ”prisats”. Världen största resesida där man kan finna 600 hundra miljoner omdömen från besökare till olika destinationer.

GLASETS HUS TILLDELAS 2018 ÅRS TRIPADVISOR CERTIFICATE OF EXCELLENCE

Utmärkelsen delas ut för åttonde året i rad och hyllar företag som har fått fina omdömen från resenärer på Trip Advisor under det senaste året. Bland de som har tilldelats Certificate of Excellence ingår sevärdheter, restauranger och boenden över hela världen som kontinuerligt har levererat utmärkt kundservice.

Utmärkelsen Certificate of Excellence tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är. Omdömena har skickats in av resenärer på TripAdvisor under en period på tolv månader. För att kvalificera sig för utmärkelsen måste företagen bibehålla ett genomsnittligt TripAdvisor-betyg på minst fyra av fem, ha en särskild mängd omdömen och ha funnits med på TripAdvisor.

Vi fortsätter med att jobba med mångfald på Glasets Hus. Fick under dagen en påminnelse om hur det kan ta sig uttryck. Sen eftermiddag hölls ekumenisk gudstjänst i entrehallen och tidigare under dagen hade jag nöjet att hälsa en ny ”Artist in Residence” välkommen. Under några veckor finns Beth Giacummo från New York hos oss. Beth är en utomordentligt meriterad konstnär https://www.bethgiacummo.com/

Och under hennes vistelse kan ni få uppleva henne vid dessa två event:

Från domstolen inget nytt

På återseende/Kjell[:]