Jag har förstått att engagemanget för mitt Attefall projekt följs med stort intresse. För att inga missförstånd ska uppstå har jag därför spelat in första avsnittet i en dokumentär som förhoppningsvis inom snar framtid följs av ytterligare ett avsnitt. Avsikten är framförallt en uppmaning till alla framtida ”byggare” i Falkenbergs kommun att vara extra noga när ni placerar er byggnad och tyvärr måste ni utgå från att ni inte får någon hjälp från kommunen.
För att se avsnitt 1, klicka nedanför.

Extra tacksamt om ni delar denna blogg så att så många som möjligt kan ta lärdom. Dela via Facebook och Instagram via ikonerna nedan. Eller om du väljer att kopiera länken och klista in i ditt flöde.

Tyvärr måste jag rapportera att den andra vågen börjar bli riktigt allvarlig för Glasets Hus. Under 29 novemberdagar har vi 470 tkr mindre omsättning än motsvarande period förra året. Jag tillbringar större del av min tid med att söka de ekonomiska stöd som finns tillgängliga och så uppdaterar jag vår likviditetsprognos varje kväll.

Jag är nu inne på mitt 16:e dygn i en självpåtagen karantän i sommarstugan. Mina meriter från självhushåll är besvärande dåliga men det går absolut ingen nöd på mig. Personalen på Stationsgrillen i Falkenberg hälsar numer bekant och ICA har slagit säljrekord av Lingongrova. Fem skidpass per vecka börjar också ge resultat och jag utesluter inte att jag kommer seedas innan det är dags för Vasaloppet.

Om ni har tröttnat på det amerikanska valet kan jag informera er om att president Trump hävdar fortfarande att han vunnit valet och miljoner av amerikaner tror på honom. Vad hinner denne man åstadkomma för skador innan han lyfts ut från det ovala rummet.

Vi som är idrottsnördar har en väldig fördel när det gäller att hålla humöret uppe i dessa utmanande tider. Vilken helg det varit. Högtidsstunderna har avlöst varandra och när Hanna står där för sin stående serie är mina tankar långt från pandemin.

!!! Elfsborg tog silver !!!

Vi hörs om en vecka

Kjell