[:sv]
Sitter och pustar ut efter en av de mest utmanande helgerna vi haft på Glasets Hus. I fredags hade vi säsongsavslutning på våra Quizkvällar. Trycket på bokningar blev för stort så vi beslöt oss för att ta emot 160 bokningar jämfört det normala 100. Med noggrann planering och med fantastiska gäster blev kvällen återigen en succé. Anledningen till det extraordinära intresset ska tillskrivas vårt fantastiska Husband med Putte och Anders i spetsen och visst kunde vi känna en stolthet när vi satt där och lyssnade till våra talanger Tova, Susanne och Crilles ljuva stämma framkallade magi.

Senare på kvällen anslöt LIF från andra våning efter avslutad fotbollsgala och i vimlet kunde man träffa på vinnaren av årets Glasbollvinnare för andra året följd, Viktor Jonsson. Som vanligt uppträdde dessa idrottsmän på ett sätt som hedrar idrottsrörelsen.

Äntligen är Vinterstudion i gång. Jag missar normalt inte många minuter under säsongen och jag har till och med blivit en av Hagatorpets flitigaste besökare, efter mer än 50 års uppehåll. I torsdags gjorde jag säsongsdebut i ösregn. Fyra varv på 600 metersslinga. Det tog 20 minuter och fortsatt med förvåning konstaterar jag att Charlotte Kalla hade hunnit nästan en mil på samma tid. Jag bannar mig ofta för att jag inte tog upp denna motionsform långt tidigare samtidigt som jag också här kan känna stolthet över att bo i en kommun som kan erbjuda en sådan anläggning tack vare en fantastiskt ideell organisation runt anläggningen. Träffade Bertil, en av dom, och han sken som en sol i regnet när han berättade om de nya ”kanonerna”.
Under förmiddagen fällde jag en tår när jag förstod att Kallas ryck skulle leda till seger.

Lördagskvällen bjöd också på festligheter, en av många klassfester med cirka 90 elever som hade en underbar kväll full av minnen och återseende. Går ni så sådana tankar så kontakta oss. Vi gör det riktigt bra.

Dags för sängen och ladda för måndagens höstmöte och på tisdag börjar julborden som i år ser ut att bli över 2000!!

Återkommer!/Kjell[:]