[:sv]

Jag har haft förmånen att fått tillbringa kvällar på Lido i Paris, sett musicaler i London och New York, varit både på Cirkus och Börsen MEN jag lovar att inga av dessa kvällar gav så mycket ”feel good” känsla som fredagens Quizkväll på Glasets Hus. 144 st gäster trivdes och trängdes, njöt av den Libanesiska buffen och hemmasonen Simons skönsång och sist men inte minst tävlade med en härlig glöd. Denna gång introducerade jag en extratävling INTRO, ni vet korta snuttar av en låt. 11 st gäster lyckades klara 9 av 10 låtar, imponerande.

Om du vill testa din egen förmåga så klicka nedan. OBS, det är 30 sekunder mellan låtarna.


Har du tio rätt, så kan du kontakta Bodil eller mig så bjuder vi på en fika. Jag upplevde att alla gäster stortrivdes och tror definitivt att 34 st pedagoger från Tranemo uppskattade kvällen. På tisdag kl.10.00 släpper vi biljetterna till nästa Quiz som äger rum fredagen den 28:e februari.

Förra veckan drog vi igång årets medlemskampanj. I skrivande stund har 225 löst sitt medlemskap. Förra året var vi cirka 700. Du som inte hunnit med, lätt som en plätt, swisha till 123 106 877 4 och skriv namn, mobilnummer och medlem.

Under eftermiddagen har jag suttit i möte med Parkgruppen. På agendan var i första hand detaljplanering av fredagens häftiga tillställning i Parken. Vi ser framför oss hundratals familjer som deltar i några trevliga timmar i parken och avsluter sen eftermiddag, tidig kväll på Glasets Hus och njuter av vår Tacobuffé.

Avsluter med att berätta om att jag ska bygga en Attefall i Olofsbo. Så här långt har projektet gått långt bättre än mina förväntningar. Det har varit ett antal frågor till Falkenbergs kommun, säkert tio sådana. Kommunikationen har skett via mail och längst svarstid från kommunen har varit 6 timmar. Jag trodde inte det var möjligt. Jag ska åka in med en tårta efter bygget står kvar.

Vi hörs om en vecka

kjell

[:]