[:sv]
Bara så ni vet. Att livesända innebär definitivt en anspänning utöver det vanliga både för de som ska se till att tekniken fungerar och för de som ska agera. Trots att jag är part i målet tar jag mig friheten att berätta om hur jag strax efter sändning fixade till en fika med bakelse för de inblandade. Där kunde jag framföra ett uppriktigt tack och ge mycket positiv feedback till våra glaskonstnärer och det underbara ABF-gänget.

Det var länge sedan vi fick så här mycket uppmärksamhet och lovorden strömmar in, både vad gäller initiativet och genomförandet.

Just nu har 3052 personer sett filmen vilket naturligtvis överträffar våra förväntningar. Av dessa har cirka 10 personer uppmuntrat oss med att swisha entréavgift på 50 kr. En tjej betalade 500 kr och jag längtar redan efter att det blir tillåtet att krama henne.

Filmen kan ni se en vecka. Dela gärna!

https://www.facebook.com/GlasetsHusLimmared/videos/1508542005961357/

Vi laddar nu för ytterligare en sändning. Torsdag 14.00 är det dags igen. Länken hittar ni strax före två på Glasets Hus Facebook sida. Då mina vänner får ni i detalj se när en mästerblåsare tillverkar ett av sina mästerverk. Verket kommer ha Bevan Takas signum, det maoriska mönstret, det som benämns Kowhaiwhai. (det visste väl alla men för säkerhets skull). Bevan har sitt ursprung från norra Nya Zeeland och är maorier. Hans CV är imponerande och vi har nu glädjen att låta tittarna få ta del av hans unika skapande. Vi har också bestämt oss för att sälja detta verk till högstbjudande inkluderat en kopia på filmen. Skicka in ditt bud till info@glasetshuslimmared.se senast 26/4. Föreställ er värdet på denna Corona pjäs om några år.

Det är för oss alla svårt att hitta ljusglimtar just nu. Jag försökte genom att göra årets första golfrunda, men det muntrade verkligen inte upp humöret. Det gick väldigt dåligt och jag tror faktiskt på allvar att klubben gjort hålen mindre den här säsongen.

När deppigheten tar över tar jag en runda ner till parken. Idag var det säsongsrekord. Vid fyratiden var det 17 barn samtidigt på studsmattan och skratten ekade. Det skingrar definitivt dystra tankar.

Bit ihop och skapa glädje för någon

Kjell

 [:]