[:sv]

Det kom ett brev……som smärtsamt påminde mig om att man inte ska ropa hej innan man är över bäcken. Brevet var från Kammarrätten som lät meddela att Skatteverket hade överklagat beslutet från Förvaltningsdomstolen. Det beslut som innebar att vi fick tillbaka de 20000 kr vi tvingats betala i straffavgift för att två volontärer som hjälpt till i disken inte hade registrerat sig i personalliggaren. Mina tankar går nu till Bibeln och jag bläddrade fram till Samuelsboken och den fantastiska berättelsen om David och Goliat för att hämta inspiration så jag åter kan slåss mot jätten. Visst känns det tryggt att Skatteverket lägger sina resurser på rätt saker.

Inte ens Skatteverket kunde hindra att veckan varit underbar. I månader hade jag laddat för att följa damstafetten. Hade svårt att sova natten till torsdag och framkallade bilder som att Stinas skada gjorde sig påmind, att Frida överskattade sin kapacitet och andra hemska scenarier. När jag på torsdag kväll hade sett hela stafetten för andra gången kände jag en djup tacksamhet över att fått ta del av denna sagolika upplevelse. På riktigt, jag älskar dessa tjejer och det hade jag gjort även om resultatet blivit annorlunda. Dessutom älskar jag att lyssna till Hård och Blomqvist, de måste vara bland världens bästa kommentatorer utifrån alla tänkbara aspekter.

Jag konstaterar också att det är minst sagt tufft att vara skidåkare på den här nivån. Svensk och norsk press överträffar varandra i att beskriva Halvarssons stafettinsats som kollaps,”borde få fängelse för sin dåliga taktik och så vidare. Fakta är att han tappade 21 sekunder mot världens tre bästa åkare.

Så över till jobbet, nu får ni vakna till Gubbar och Grabbar. Den 15:e mars är det dags för en häftig kväll hos oss. I slutet av veckan närmade vi oss snabbt 100 anmälda och vill ni vara med är det hög tid att ni hör av er.

Det mesta i mitt liv handlar nu om projekt PARKEN och i morgon kväll under vårt projektmöte hoppas jag att man i protokollet kan läsa att ”byggstart” ligger 10 dagar bort och att gensvaret från kommunens företag har överträffat våra förväntningar. Vi har fått gåvor och tjänster för cirka 200000 kr som nu blir vinster i det lotteri vi startar upp under mars månad. För varje 100 kr du skänker till projektet får du en andel i lotteriet. Visst kommer du köpa ett antal lotter.

Kjell

 [:]