[:sv]

Börjar idag med ett tips som ni kanske kan få nytta av. När ni är nyopererade i magtrakten ska ni inte ha kraftig torrhosta samtidigt. Det är dock inte värre än att jag i fulla drag kan njuta av engagemanget kring PARKEN. I onsdags lanserade vi vår vädjan om bidrag till projektet i form av lottköp . När jag för en stund sedan kontrollerade hade 297 personer köpt lotter till ett värde av 61000 kr. En kuriosa i sammanhanget, jag fick ett brev från Köpenhamn från ett par som undrade hur de gör för att skänka 1000 till parken. Jag var naturligtvis nyfiken om deras koppling till Limmared och fick till svar att de har ett sommarboende i trakten och tycker att vi gör ett fantastiskt jobb. Det är sådana energikickar man behöver då och då.

Här kommer nu ett litet rekryteringsavsnitt. Du erbjuds härmed en tjänst som lottförsäljare. Min förra blogg har nu lästs av 379 personer. Jag tänkte att om alla dessa säljer 10 lotter vardera så blir det 379000 kr. Hur svårt kan det vara att i din vänskapskrets hitta köpare till detta goda ändamål. Här får du en instruktion som du kan ha nytta av när du nu prövar på försäljaryrket. Lycka till!

Så här köper du dina lotter.

För varje hundra kronor du skänker till projektet får du en andel i parklotteriet med ett vinstvärde av 200 tusen kronor.

Swisha din gåva till 123 106 87 74 alternativt betala in på bankgiro 783-8246. Uppge PARKEN, NAMN OCH TELEFONNUMMER. Vi registrerar ditt lottköp och lottnummer. Om du önskar veta vilka lottnummer du tilldelats ber vi dig kontakta oss på mail Info@glasetshuslimmared.se så skickar vi dig ett bevis som du kanske vill ge bort i gåva. Den 15/6 på invigningsdagen presenterar vi vinnarna på vår hemsida. Vinnarna kommer också kontaktas personligen. Du kan också köpa dina lotter på Glasets Hus.

Att engagera hela kommunen i projektet är prioriterad fråga. Samtliga skolklasser årskurser 1-6 har ägnat en stund åt att komma med förslag på framtida aktiviteter i parken och så har vi utlyst en tävling kring vad parken ska heta. Under veckan har flera klasser lämnat sina bidrag och här kommer några exempel på namn: Limmareds Arena, Glasets Park, Go outside, Limpans lekland, Limmareds lek och buspark, Limmaredsparken. Eleverna har också visat stort engagemang i att föreslå aktiviteter. Många av förslagen handlar om att med hjälp av instruktörer lära sig mer om parkour, skate och trampolin. Turneringar av olika slag är bland förslagen. Musiktävlingar, teater är andra spännande förslag. Projektgruppen har tydliga och höga ambitioner när det gäller fylla parken med aktiviteter. Under projektfasen har vi haft kontakt med följande kommande samarbetspartners; Limmareds IF, Fåle OCR, Tranemo gymnastik, Tranemo innebandyklubb, Länghems basket och Kulturskolan.

Denna gången blir jag extra glad om ni delar mitt inlägg. Det finns många där ute som tycker vi gör något bra och som gärna vill vara med och stötta.

Nu är det vår, såg just sista minuterna av världen bästa och säsongens sista Vinterstudio. Dags att ta fram golfklubbor och börja bli irriterad på alla dåliga gräsplaner där bollen alltid studsar till nackdel för mina favoritlag.

Hälsar lottförsäljare Kjell

 [:]