[:sv]

Kära läsekrets, man kan ju inte påstå att ni är kreativa så det sticker ut. Förra veckan utlyste jag en tävling och i skrivande stund har det inkommit ett förslag vilket då kvalificerar till första priset. Förslagsställaren var jag själv så sent i eftermiddag åtnjöt jag vinsten. Jag är säker på att det finns goda idéer bland er så vi upprepar tävlingen denna vecka med samma villkor.

På tal om parken så fick jag en sån där härlig motivationskick tidig lördagsmorgon. Hade ett ärende till GH före åtta och i parken höll Charmaine och Simon på med att tömma sopor och allmän uppsnyggning. Då blir jag så jäkla glad. Visst är ni fler där ute som kan göra några timmar ”samhällstjänst” per år. Hör av er till Jose eller Akka.

Veckans utmaning på GH ägde rum i tisdags då huset var helt fullbokat. Vi hade bland annat nöjet att arrangera en konferens för Högskolan Borås med 90 deltagare. Våra förberedelser var minutiösa inkluderat flera testkörningar av tekniken. Då kollapsade vårt ljudsystem (första gången på 7 år). Om ni funderar på vad ordet mardröm betyder så är detta svaret. Våra trevliga gäster improviserade och så dök han upp 10 minuter efter vårt desperata rop på hjälp. En charmig kille från Barcelona som spelat med Barcas juniorlag. Idag är han kulturchef i vår kommun. Snacka om föredömen!

Hösttecknen kommer allt tätare. På tisdag kl.10.00 öppnar vi bokningar för höstens första Quiz fredagen den 25:e september. Gästartist Rickard Skoglund!!

Veckans höjdpunkt inträffade i torsdags. Då var jag inbjuden till brukets villa för avtackning av deras fackordförande. Vi var ett härligt gäng av fackföreningsfolk, chefer och kollegor. De dråpliga minnena från förr höll aldrig på att slut och avslutningen var både värdig och högtidlig. Rollen som fackordförande är definitivt en utmaning. När Olle nu slutar efter många års tjänst kan han se tillbaka på en gärning som i högsta grad gynnat hans medlemmar samtidigt som han spelat en viktig roll i att förmedla vikten av att företaget drivs så effektivt som möjligt i en internationell miljö.

Ni missar väl inte veterandagen och kvällen med Runes.

Kjell[:]