[:sv]

Denna gången väljer jag att skriva en slags dagbok med titeln ”en höstvecka i en äldre mans liv”.

Måndag: Som vanligt veckans höjdare. 9.00 sitter jag tillsammans med Bodil och leder veckans viktigaste möte. Vi är 20-30 pigga pensionärer som går igenom nyckeltalen från den gångna veckan för att sedan ta oss kommande veckas utmaningar. Några timmar senare är huset skinande rent och vi har hunnit ta en härlig förmiddagsfika.

Tisdag: Lunchmöte med Rasmus på ICA. Vi utvärderade vårt samarbete kring frallor och baguetter och diskuterade kring möjligheten att utöka sortimentet med härliga sallader. Stor del av dagen gick åt till att planera ett stopp av ugnen då vi har en alltför stor spricka som vi inte vågar köra vidare med.

Onsdag: Morgontimmarna tillbringade jag på en bolagsstämma i ett företag som jag jobbar med. På eftermiddagen hade vi en avtackning av glasblåsare Sebastian som lämnar för att blåsa vidare uppe i Tromsö.

Torsdag: Som vanligt golf i veterantävlingen. Jag har spelat dåligt under en lång tid så därför köpte jag nya järnklubbor för någon vecka sedan. (de tidigare hade fyllt 15 år). Trots denna satsning så gick det ändå sämre. Jag gick in till Simon i shopen och sa att jag vill lämna tillbaka klubborna, de är inte tillräckligt bra. Då påstod Simon att det kanske beror på vem som håller i klubborna och bad mig tänka över detta sensationella påstående.

Fredag: En efterlängtad dag. Umgicks tillsammans med Parkgruppen till midnatt. Äntligen hade vi hittat ett datum för att tillsammans njuta av det arbete vi gjort för att skapa denna anläggning som ständigt är fylld av aktiviteter. En kväll som kändes underbar och välförtjänt.

Lördag: Av någon anledning var jag ovanligt trött lördags morgon och tillbringade den mesta tiden framför teven .

Söndag: Tillsammans med min härlige golf vän sedan 30 år tillbringade jag 7 timmar på golfbanan. Vi spelade KM i foursome (man slår vartannat slag). Vi nådde en hedrande åttondeplats. Jag kommer inte ihåg hur många par som startade. Däremot är jag än mer övertygad om att det är fel på mina nyinköpta klubbor. Nu ska jag innan läggdags finslipa frågorna inför fredagens höjdare; Quiz med Rickard Skoglund.

Vi hörs/Kjell

[:]