[:sv]

Jag har vid upprepade tillfällen i mina bloggar upprepat att jag inte tycker ”det var bättre förr”. Idag måste jag dock medge att det finns undantag. Det hände när jag stod i duschen, plötsligt när jag för tusende gången inte visste vilken plastflaska som var schampo och vilken som var duschkräm insåg jag att detta lidande kunde jag själv påverka. Hur fort affären öppnar i morgon kommer jag finnas där och köpa en hel kartong med gammaldags hederliga tvålar, ni vet sådana som nio av tio filmstjärnor använder. Jag ser redan fram emot morgondagens dusch och hur jag slipper leta, prova, lukta och ta fram flaskan igen och igen för att tvåla in hela mig. Jag kommer bli renare, fräschare och framförallt kommer jag tjäna massa tid. Alltså det finns saker och ting som var bättre förr.

Denna extratid kommer jag inte ha några som helst problem att utnyttja. De närmsta två månaderna innebär ett stort antal utmaningar där jag är djupt involverad;

  • Vi har 3000 parklotter kvar att sälja och ibland vaknar jag om natten efter att drömt om någon duktig person som har lyckats väl i livet och har gott om kapital och som tycker att vi gör ett bra jobb och därför köper hen 500 lotter. Jag tänkte själv satsa ganska mycket men nu går ju en hel del av min förmögenhet till att köpa tvål.
  • I veckan har vi äran att arrangera 60-årsjubileum för Primo.
  • På fredag är det dags för Rickard Skoglund som gästar vårens sista Quiz
  • Den 11.e maj firar Trädgårdsyran 5 årsjubileum med rekord i antal utställare
  • Den 18:e maj är det dags igen: GLASMILEN !!
  • 15:e juni kl.11.00 inviger vi PARKEN efter att spenderat 6000000 kr utan kommunala medel.

För att jag inte ska missförstås, det var inte bättre förr. Så här i slutet av påsken minns jag från min barndom då var Långfredagen verkligen lång. Denna långfredagen spelade jag golf och såg Elfsborgsmatchen. Jag konstaterar också att utvecklingen går framåt. Under hela påskafton hörde jag enbart 9 påsksmällar och det pågick i 20 sekunder. För 10 år sedan var det 900 smällare och det pågick i timmar.

När vi i morgon summerar påsken på Glasets Hus kan vi konstatera att vi haft cirka 800 gäster och vi har gjort vårt allra bästa för att dom ska komma tillbaka.

Hur går din karriär som lottförsäljare?

Hälsar Kjell

 [:]