[:sv]Aldrig någonsin har jag spelat så mycket golf som jag gjort de senaste tre veckorna och efter en dålig vårsäsong har jag vissa rundor spelat bättre än godkänt. Denna positiva utveckling har dock sitt pris. Strax före sex sen tisdagseftermiddag smög jag ner till Olofsbostranden för att ta mitt andra bad denna fantastiska sommar. Blev helt överraskad av det så sent fortfarande var minst 500 människor i vattnet och på stranden. Jag fick en konstig känsla av att folk tittade på mig och fällde kommentarer. På väg från stranden träffade jag några nära och kära som omedelbart kunde förklara varför jag fått denna uppmärksamhet. Som ni ser på ingressbilden innebär golfandet att solbrännan tydligt visar vad jag sysslat med. (obs. jag är barfota på bilden).

Antikveckan i Limmared är nu till ända och trots +30 har tusentals människor valt att spendera en dag med att fynda och besöka Glasets Hus. Det blir oundvikligt att inte kommentera sommarvädret. En sammanfattning innehåller en mix av skräck och förtjusning. Visst är det fantastiskt att se barn och vuxna njuta av sol bad under välförtjänt ledighet samtidigt som man med ängslan och sympati följer de som drabbats av bränderna och alla jordbrukare som kämpar en ojämn kamp mot naturen. Jag kan lova er att det kommer regn och igår ingick jag ett vad om att jag kommer träffa någon eller några som redan efter två dagars regn kommer uttrycka sig typ ”slutar det aldrig”.

På Glasets hus intensifieras nu planering inför tre stora bröllop under en månad, Jag påstår att funderar ni på att gifta er är vi ett utomordentligt alternativ. Fortfarande är det några veckor kvar där ni kan ta med barnen till ett spännande möte med Mumintrollen.

Från domstolen inget nytt

Drick mycket/Kjell

 [:]