[:sv]

Iden med denna blogg är ju att skapa intresse för Glasets Hus och därmed ett bidrag till en långsiktig och positiv utveckling av verksamheten. Så därför väljer jag idag att ge er en inblick i vad en ordförande sysslat med en helt vanlig vecka.

  • Vår så omtyckta kökschef Anna-Karin lämnar oss i september för att bli köksansvarig för ett nytt dagis i kommunen. Jag har därför spenderat många timmar med att diskutera eventuell rekrytering och en ny fördelning av ansvarsområden.
  • Nya diskussioner kring hur vi ska agera för att få stopp på nedskräpning, klotter och vandalisering. Nytt på agendan är att vi beslutat se på möjligheten till kameraövervakning. Det hade ju varit trevligare om vi såg ett föräldraengagemang.
  • Tillsammans med Akka och Bodil har vi försökt detaljplanera ”Ladies Evening” som vi arrangerar 19/10. Programmet är inte helt klart men jag kan avslöja att jag blev totalt sågad när jag föreslog att jag tillsammans med ett antal herrar skulle genomföra en striptease med stålarbetarna från Sheffield som förebild.
  • Vi har också hunnit lista tänkbara orkestrar till Rockabilly kvällen som avslutar den stora veterandagen 8:e september.
  • Hör och häpna, mest tid har jag ägnat åt att titta på alla de analyser vi gjorde i december efter att ha serverat över 2000 julbord. Ska vi minska antalet dagar. Ska vi fortsätta hålla samma låga priser. Ska vi erbjuda mer än mat. Om några veckor går vi ut med vårt erbjudande till företagen i närområdet. Några bokade redan i januari.

 

Ja, som ni ser är det ingen risk att jag slöar till och sent igår rapporterade Bodil att vi åter lyckats arrangera ett minnesvärt bröllop med nöjda gäster och ett lyckligt brudpar.

Från domstolen inget nytt

Visst är det härligt att se grönskan återvända/Kjell

 [:]